Csúcsminőségű kutya- és macskaeledel   |   Puur Fit Magyarországi Képviselet

Tenyésztők

Kedves Kutyatenyésztő Társunk!

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani a holland Puur Fit prémium kutyatápot, melyet a kiváló minőségű összetevők és az egészséges táplálkozás elkötelezettsége jellemzi. A Puur Fit márka kifejezetten kutyatenyésztők igényeire lett kifejlesztve, hogy segítse az egészséges fejlődést, energiatermelést és az optimális kondíció elérését a kutyák számára.

Miért érdemes a Puur Fit márkát választanod?

  • Szakértői Kutyatáp - A Puur Fit 175 éves szakértelemmel kifejezetten a tenyésztők igényeire lett tervezve, figyelembe véve a különböző fajták specifikus táplálkozási igényeit.
  • Kiemelkedő Minőség - A termék kizárólag magas minőségű összetevőket tartalmaz, amelyek biztosítják a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges fejlődést.
  • Egészség és Vitalitás - A speciális formulák támogatják a kutyák immunrendszerét, emésztőrendszerét és ízületeit, elősegítve ezzel az egészséges és boldog életet.
  • Kedvezményes Vásárlás - Tenyésztői exkluzív ajánlatunkkal a Puur Fit termékeket kedvezményes áron vásárolhatod meg. A kutyák egészsége számunkra is kiemelten fontos, és szeretnénk, ha te is részesülnél ebben a különleges ajánlatban.

Ne hagyd ki ezt az lehetőséget, és válaszd a Puur Fit prémium kutyatápot a tenyésztők számára tervezett kiválóságért és az egészséges, boldog kutyákért. Kipróbáláshoz, teszteléshez ingyenesen küldünk egy 3 kg-os mintacsomagot.

Tenyésztői regisztráció menete:

  • alap regisztráció elvégzése az oldalon
  • az alábbi tenyésztői regisztrációs űrlap kitöltése

Miután megkaptuk az adatokat, munkatársaink ellenőrzés után beállítják a tenyésztői kedvezményeket és elkészítik a tenyésztői szerződést.

  

Tenyésztői regisztrációs űrlap

Ingyenes mintacsomag
Adatkezelés