Csúcsminőségű kutya- és macskaeledel   |   Puur Fit Magyarországi Képviselet

Egyesületek, kiképzőhelyek

Mentőkutyás, Munkakutyás Egyesületek, Kiképzőhelyek részére

Örömünkre szolgál bemutatni nektek a Puur Fit csúcsminőségű kutyatápot, mely a kiváló minőségű összetevők és a mentőkutyák, szolgálati kutyák különleges táplálkozási szükségleteinek figyelembevételével lett kifejlesztve. Ez a táp segít támogatni a munkakutyák egészségét, energiaszintjét és kiváló teljesítményét a nehéz munkakörülmények között.

Miért ajánljuk a Puur Fit Top Quality tápokat?

  • Specializált Kutyatáp - A Puur Fit Top Quality speciálisan kifejlesztett táp, mely a mentőkutyák specifikus táplálkozási igényeire összpontosít.
  • Kiemelkedő Minőség - Csak a legmagasabb minőségű összetevőket tartalmazza, hogy biztosítva legyen a kiegyensúlyozott táplálkozás és a mentőkutyák optimális állapotban maradjanak.
  • Teljeskörű Egészségügyi Támogatás - A formulák célja, hogy támogassák a mentőkutyák immunrendszerét, ízületeit és teljesítőképességét, lehetővé téve számukra a maximális hatékonyságot a nehéz helyzetekben.
  • Kedvezményes Vásárlás - Most exkluzív ajánlatunk keretében a Puur Fit termékeket kedvezményes áron szerezhetitek be. Szeretnénk, ha ti is részesülnétek ebben a különleges ajánlatban, és hozzájárulnátok mentőkutyáitok kivételes egészségéhez.

Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, válasszátok a Puur Fit Top Quality kutyatápot, és segítsetek kutyáitoknak a legjobb teljesítményt nyújtani a nehéz körülmények között.

Egyesületi regisztráció menete:

  • alap regisztráció elvégzése az oldalon
  • az alábbi egyesületi regisztrációs űrlap kitöltése

Miután megkaptuk az adatokat, munkatársaink ellenőrzés után beállítják az egyesületi kedvezményeket és elkészítik az egyesületi szerződést.

  

Egyesületi regisztrációs űrlap

Adatkezelés