Csúcsminőségű kutya- és macskaeledel   |   Puur Fit Magyarországi Képviselet

Retriever Rescue
Retriever Rescue
990 Ft
(nettó: 780 Ft)

Retriever Rescue

Támogassa a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesületet - Segítsen a bajba jutott retrievereknek

A Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület a bajba jutott retrieverek mentésére specializálódott, elkötelezett szervezet. Célunk, hogy megváltoztassuk ezeknek a családbarát, kedves kutyáknak az életét, biztosítva számukra a szükséges gondoskodást és szerető otthont.

A Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület egy odaadó szervezet, amely a golden és labrador retriever kutyusoknak segít szerető otthont találni. Szívügyünk, hogy ezek a csodálatos, családbarát kutyák megtalálják azt a biztonságot és szeretetet, amelyre mindannyian érdemesek.

Munkánk sikeréhez azonban Önre is szükségünk van. Adományaival, önkéntes munkájával vagy akár egy kutyának otthont adva közvetlenül segíthet abban, hogy megváltoztassuk ezeknek az állatoknak az életét. Minden támogatás, legyen az anyagi, időbeli vagy érzelmi, hatalmas segítség számunkra.

990 Ft
(nettó: 780 Ft)
Részletek

Hogyan működik?

Vásárlással egybekötve:

  • Vásárolj Puur Fit termékeket: Nézz körül webshopunkban, válogass a Puur Fit állateledelek között és helyezd a kosaradba a kiválasztott termékeket.
  • Válaszd az "Adományozz Tápot" Opciót: Amikor készen állsz a vásárlásra, a pénztárnál válaszd ki az "Adományozz Tápot" opciót.
  • Válaszd ki az egyesületet: Válaszd ki azt az állatmentő egyesületet, amelyet támogatni szeretnél az adományoddal.
  • Díjmentesen eljuttatjuk az adományt: Amint összegyűlik legalább egy teljes zsák adomány, mi díjmentesen eljuttatjuk azt az általad választott egyesülethez.

Támogatás termékvásárlás nélkül:

  • Az "Adományozz Tápot" oldalon lehetőséged van kizárólag támogatás vásárlására is. Ebben az esetben is ugyanaz a folyamat.
  • Válaszd ki a támogatni kívánt egyesületet, a támogatásra szánt táp mennyiségét és mi díjmentesen eljuttatjuk a támogatásod.

Miért csatlakozz az "Adományozz Tápot" Programhoz?

Támogass egy fontos ügyet: Segíts az állatvédelemért és állatmentésért küzdő egyesületeknek.

Kapcsolódj más állatbarátokhoz: Csatlakozz azokhoz, akik szeretnének pozitív változást elérni az állatok életében.

Díjmentes szállítás: Az adományokat díjmentesen juttatjuk el az egyesületekhez, így teljes egészében az állatok támogatására fordítható.

Csatlakozz hozzánk az "Adományozz Tápot" programban és légy részese annak a pozitív változásnak, amit együtt elérhetünk az állatok életében!

Adatok
Cikkszám
ad-003