Csúcsminőségű kutya- és macskaeledel   |   Puur Fit Magyarországi Képviselet

Kutyákkal az Életért Alapítvány
Kutyákkal az Életért Alapítvány
990 Ft
(nettó: 780 Ft)

Kutyákkal az Életért Alapítvány

Támogassa a Kutyákkal az Életért Alapítványt - Mentés és Segítség Kutyákkal

A Kutyákkal az Életért Alapítvány célja, hogy kutyák és emberek közös munkájával segítsen bajba jutottakon. Fő tevékenysége a Jászberényben működő Mentőkutyás Szolgálat fenntartása, ahol keresőkutyák képzése, állatvédelem és vakvezető kutyák kiképzése zajlik. Az alapítvány értékes munkáját önkéntesek és támogatók segítik, többek között állatmenhely üzemeltetésével és nemzetközi színvonalú mentőkutya-kiképzéssel. A szervezet az élet minden területén igyekszik segíteni, hiszen, mint mondják, "Menteni minden áron, mert az életnél nincs értékesebb kincs".

További információkért, vagy ha támogatni szeretné az Alapítványt, látogasson el a Kutyákkal az Életért Alapítvány honlapjára.

990 Ft
(nettó: 780 Ft)
Részletek

Hogyan működik?

Vásárlással egybekötve:

  • Vásárolj Puur Fit termékeket: Nézz körül webshopunkban, válogass a Puur Fit állateledelek között és helyezd a kosaradba a kiválasztott termékeket.
  • Válaszd az "Adományozz Tápot" Opciót: Amikor készen állsz a vásárlásra, a pénztárnál válaszd ki az "Adományozz Tápot" opciót.
  • Válaszd ki az egyesületet: Válaszd ki azt az állatmentő egyesületet, amelyet támogatni szeretnél az adományoddal.
  • Díjmentesen eljuttatjuk az adományt: Amint összegyűlik legalább egy teljes zsák adomány, mi díjmentesen eljuttatjuk azt az általad választott egyesülethez.

Támogatás termékvásárlás nélkül:

  • Az "Adományozz Tápot" oldalon lehetőséged van kizárólag támogatás vásárlására is. Ebben az esetben is ugyanaz a folyamat.
  • Válaszd ki a támogatni kívánt egyesületet, a támogatásra szánt táp mennyiségét és mi díjmentesen eljuttatjuk a támogatásod.

Miért csatlakozz az "Adományozz Tápot" Programhoz?

Támogass egy fontos ügyet: Segíts az állatvédelemért és állatmentésért küzdő egyesületeknek.

Kapcsolódj más állatbarátokhoz: Csatlakozz azokhoz, akik szeretnének pozitív változást elérni az állatok életében.

Díjmentes szállítás: Az adományokat díjmentesen juttatjuk el az egyesületekhez, így teljes egészében az állatok támogatására fordítható.

Csatlakozz hozzánk az "Adományozz Tápot" programban és légy részese annak a pozitív változásnak, amit együtt elérhetünk az állatok életében!

Adatok
Cikkszám
ad-006