Csúcsminőségű kutya- és macskaeledel   |   Puur Fit Magyarországi Képviselet

Great Dane Rescue Hungary
Great Dane Rescue Hungary
990 Ft
(nettó: 780 Ft)

Great Dane Rescue Hungary

Támogassa a Futrinka Egyesület Német Dog Fajtamentését - Segítsünk együtt a hatalmas szívű óriásoknak!

A Futrinka Egyesület Német Dog Fajtamentése odaadóan dolgozik azon, hogy segítséget nyújtson a bajba jutott német dogoknak. Ezek az impozáns, mégis gyengéd óriások gyakran szembesülnek nehéz helyzetekkel, és rászorulnak az emberi segítségre, hogy újra biztonságban és boldogan élhessenek.

Az Egyesület fő tevékenységei közé tartozik a sérült, elhagyott vagy rossz körülmények között élő német dogok mentése, egészségügyi ellátása, rehabilitációja és szerető örökbefogadó családokhoz való elhelyezése. Azonban e nemes cél eléréséhez az Ön támogatására is szükség van.

Látogassa meg a Futrinka Egyesület Német Dog Fajtamentésének Facebook oldalát, hogy többet megtudjon a szervezet munkájáról, az aktuálisan örökbefogadható kutyákról és arról, hogyan tud segíteni. Minden támogatás életeket ment és hozzájárul a német dogok boldogabb jövőjéhez.

990 Ft
(nettó: 780 Ft)
Részletek

Hogyan működik?

Vásárlással egybekötve:

  • Vásárolj Puur Fit termékeket: Nézz körül webshopunkban, válogass a Puur Fit állateledelek között és helyezd a kosaradba a kiválasztott termékeket.
  • Válaszd az "Adományozz Tápot" Opciót: Amikor készen állsz a vásárlásra, a pénztárnál válaszd ki az "Adományozz Tápot" opciót.
  • Válaszd ki az egyesületet: Válaszd ki azt az állatmentő egyesületet, amelyet támogatni szeretnél az adományoddal.
  • Díjmentesen eljuttatjuk az adományt: Amint összegyűlik legalább egy teljes zsák adomány, mi díjmentesen eljuttatjuk azt az általad választott egyesülethez.

Támogatás termékvásárlás nélkül:

  • Az "Adományozz Tápot" oldalon lehetőséged van kizárólag támogatás vásárlására is. Ebben az esetben is ugyanaz a folyamat.
  • Válaszd ki a támogatni kívánt egyesületet, a támogatásra szánt táp mennyiségét és mi díjmentesen eljuttatjuk a támogatásod.

Miért csatlakozz az "Adományozz Tápot" Programhoz?

Támogass egy fontos ügyet: Segíts az állatvédelemért és állatmentésért küzdő egyesületeknek.

Kapcsolódj más állatbarátokhoz: Csatlakozz azokhoz, akik szeretnének pozitív változást elérni az állatok életében.

Díjmentes szállítás: Az adományokat díjmentesen juttatjuk el az egyesületekhez, így teljes egészében az állatok támogatására fordítható.

Csatlakozz hozzánk az "Adományozz Tápot" programban és légy részese annak a pozitív változásnak, amit együtt elérhetünk az állatok életében!

Adatok
Cikkszám
ad-005