Csúcsminőségű kutya- és macskaeledel   |   Puur Fit Magyarországi Képviselet

Dachshund Rescue Hungary
Dachshund Rescue Hungary
990 Ft
(nettó: 780 Ft)

Dachshund Rescue Hungary

Támogassa a Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentését - Egy kis segítség a kis lábú barátainknak

A Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentése elkötelezetten működik azon, hogy segítséget nyújtson a rászoruló tacskóknak. Ezek a kis termetű, de nagy szívű kutyák gyakran kerülnek bajba, és szorulnak emberi segítségre, hogy újra boldog és biztonságos életet élhessenek.

Az Egyesület fő tevékenységei közé tartozik a bajba jutott tacskók mentése, egészségügyi ellátása, rehabilitációja és szerető örökbefogadó családokhoz való elhelyezése. Mindezen tevékenységekhez azonban szükség van az Ön támogatására is.

Köszönjük, hogy a Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentése mellett áll, és támogatja küldetésünket. Együtt segíthetünk ezeknek a bájos kutyusoknak új esélyt adni az életre!

990 Ft
(nettó: 780 Ft)
Részletek

Hogyan működik?

Vásárlással egybekötve:

  • Vásárolj Puur Fit termékeket: Nézz körül webshopunkban, válogass a Puur Fit állateledelek között és helyezd a kosaradba a kiválasztott termékeket.
  • Válaszd az "Adományozz Tápot" Opciót: Amikor készen állsz a vásárlásra, a pénztárnál válaszd ki az "Adományozz Tápot" opciót.
  • Válaszd ki az egyesületet: Válaszd ki azt az állatmentő egyesületet, amelyet támogatni szeretnél az adományoddal.
  • Díjmentesen eljuttatjuk az adományt: Amint összegyűlik legalább egy teljes zsák adomány, mi díjmentesen eljuttatjuk azt az általad választott egyesülethez.

Támogatás termékvásárlás nélkül:

  • Az "Adományozz Tápot" oldalon lehetőséged van kizárólag támogatás vásárlására is. Ebben az esetben is ugyanaz a folyamat.
  • Válaszd ki a támogatni kívánt egyesületet, a támogatásra szánt táp mennyiségét és mi díjmentesen eljuttatjuk a támogatásod.

Miért csatlakozz az "Adományozz Tápot" Programhoz?

Támogass egy fontos ügyet: Segíts az állatvédelemért és állatmentésért küzdő egyesületeknek.

Kapcsolódj más állatbarátokhoz: Csatlakozz azokhoz, akik szeretnének pozitív változást elérni az állatok életében.

Díjmentes szállítás: Az adományokat díjmentesen juttatjuk el az egyesületekhez, így teljes egészében az állatok támogatására fordítható.

Csatlakozz hozzánk az "Adományozz Tápot" programban és légy részese annak a pozitív változásnak, amit együtt elérhetünk az állatok életében!

Adatok
Cikkszám
ad-002