Csúcsminőségű kutya- és macskaeledel   |   Puur Fit Magyarországi Képviselet

Bichon Rescue Hungary
Bichon Rescue Hungary
990 Ft
(nettó: 780 Ft)

Bichon Rescue Hungary

Támogassa a Magyar Bichon Állatvédő Egyesületet - Egy segítő kéz az ártatlan lényeknek

A Magyar Bichon Állatvédő Egyesület elkötelezett amellett, hogy a bichon fajtacsoportba tartozó, bajba jutott kutyáknak új esélyt adjon az életre. Ezek az elhagyott, sérült vagy rossz körülmények között tartott kutyák gyakran szükségessé teszik az azonnali beavatkozást és gondoskodást, hogy újra egészségesek és boldogok lehessenek.

Munkánk nem áll meg az állatmentésnél. Szívügyünk az állatok rehabilitációja, szocializációja és szerető örökbefogadó családokhoz való elhelyezése. Minden egyes mentett kutya története egy újabb bizonyíték arra, hogy a szeretet és a gondoskodás csodákat tehet.

Azonban mindehhez szükségünk van az Ön segítségére is. Adományaival és támogatásaival közvetlenül hozzájárulhat ahhoz, hogy további kutyák életét menthessük meg és biztosíthassunk számukra jobb jövőt. Legyen Ön is részese ennek a nemes küldetésnek, és segítsen nekünk abban, hogy még több életet változtassunk meg!

990 Ft
(nettó: 780 Ft)
Részletek

Hogyan működik?

Vásárlással egybekötve:

  • Vásárolj Puur Fit termékeket: Nézz körül webshopunkban, válogass a Puur Fit állateledelek között és helyezd a kosaradba a kiválasztott termékeket.
  • Válaszd az "Adományozz Tápot" Opciót: Amikor készen állsz a vásárlásra, a pénztárnál válaszd ki az "Adományozz Tápot" opciót.
  • Válaszd ki az egyesületet: Válaszd ki azt az állatmentő egyesületet, amelyet támogatni szeretnél az adományoddal.
  • Díjmentesen eljuttatjuk az adományt: Amint összegyűlik legalább egy teljes zsák adomány, mi díjmentesen eljuttatjuk azt az általad választott egyesülethez.

Támogatás termékvásárlás nélkül:

  • Az "Adományozz Tápot" oldalon lehetőséged van kizárólag támogatás vásárlására is. Ebben az esetben is ugyanaz a folyamat.
  • Válaszd ki a támogatni kívánt egyesületet, a támogatásra szánt táp mennyiségét és mi díjmentesen eljuttatjuk a támogatásod.

Miért csatlakozz az "Adományozz Tápot" Programhoz?

Támogass egy fontos ügyet: Segíts az állatvédelemért és állatmentésért küzdő egyesületeknek.

Kapcsolódj más állatbarátokhoz: Csatlakozz azokhoz, akik szeretnének pozitív változást elérni az állatok életében.

Díjmentes szállítás: Az adományokat díjmentesen juttatjuk el az egyesületekhez, így teljes egészében az állatok támogatására fordítható.

Csatlakozz hozzánk az "Adományozz Tápot" programban és légy részese annak a pozitív változásnak, amit együtt elérhetünk az állatok életében!

Adatok
Cikkszám
ad-001