Csúcsminőségű kutya- és macskaeledel   |   Puur Fit Magyarországi Képviselet

Puur Fit Premium Felnőtt Csirke nagytestű kutyáknak (12kg)
Puur Fit Premium Felnőtt Csirke nagytestű kutyáknak (12kg)
25 590 Ft
(nettó: 20 150 Ft)

Puur Fit Premium Felnőtt Csirke nagytestű kutyáknak (12kg)

Puur Fit Premium Felnőtt Csirke nagytestű kutyáknak (12kg)
Puur Fit Premium Felnőtt Csirke nagytestű kutyáknak (12kg)
Puur Fit Premium Felnőtt Csirke nagytestű kutyáknak (12kg)

A Puur Fit Premium Felnőtt Csirke nagytestű kutyáknak prémium minőségű táplálék, amely kifejezetten nagytestű fajták számára lett tervezve. Az összetevők között megtalálható a magas minőségű szárított csirke (27%), amely hozzájárul a kutyák izomtömegének fenntartásához és vitalitásához.

Javasolt életkor:
felnőtt
Javasolt méret:
nagytestű
Fehérjeforrás:
csirke
Raktáron
25 590 Ft
(nettó: 20 150 Ft)
Részletek

A táplálék összetételét gondosan válogatott összetevők alkotják, mint például a kukorica, rizs, baromfi zsír, árpa és répapép. A különböző összetevők kombinációja az optimális tápanyagellátást szolgálja, így segítve a kutyák egészségét és vitalitását. A Puur Fit kutyatáp támogatja az egészséges bőrt és szőrzetet, amelyet a lazacolaj hozzáadása erősít meg. A táplálék összetételében található glükózamin és kondroitin is hozzájárulhat a nagytestű kutyák ízületeinek egészségéhez és mobilitásához. Az analitikai összetevők között kiemelendő a 25,5% nyersfehérje és a 15% nyers olajok és zsírok. Ezek az összetevők biztosítják a megfelelő energiaszintet és az izomtömeg fenntartását. Az adalékanyagok között találhatók az A-, C-, D3- és E-vitaminok, valamint a réz, cink, vas, mangán és jód. Ezek az esszenciális tápanyagok hozzájárulnak a kutyák egészségéhez és általános jóllétéhez. A karnitin és taurin extra támogatást nyújtanak a szív- és izomfunkciókhoz, míg az antioxidánsok védik a sejteket a káros hatásoktól.

A Puur Fit Premium Felnőtt Csirke nagytestű kutyáknak kifejlesztett tápja prémium minőségű táplálék, amely segíthet fenntartani kedvenced optimális egészségét és vitalitását, miközben különleges gondoskodást nyújt a nagytestű kutyák igényeinek.

ÖSSZETÉTEL:

SZÁRÍTOTT CSIRKE (27%), KUKORICA, RIZS, BAROMFI ZSÍR, ÁRPA, RÉPAPÉP, SZÁRÍTOTT HAL (4%), LAZACOLAJ, LENMAG, SZENTJÁNOSKENYÉR, ÉLESZTŐ, INULIN, VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK, GLÜKÓZAMIN, KONDROITIN.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:

NYERSFEHÉRJE 25,5%
NYERS OLAJ ÉS ZSÍR 15,0%
NYERSROST 2,5%
NYERSHAMU 6,0%
KÁLCIUM 1,3%
FOSZFOR 0,8%

 

ADALÉKANYAGOK (/KG):

A-VITAMIN (RETINIL-ACETÁT) 20 000 NE / IE, C-VITAMIN (ASZKORBINSAV) 70 MG, D3-VITAMIN (KOLEKALCIFEROL) 2000 NE / IE, E-VITAMIN (ALLRAC ALFA-TOKOFERIL-ACETÁT) 200 NE / IE, RÉZ (RÉZ-SZULFÁT-PENTAHIDRÁT) 5,0 MG, CINK (CINK-SZULFÁT, MONOHIDRÁT) 65 MG, VAS (VAS (II)-SZULFÁT, MONOHIDRÁT) 50 MG, MANGÁN (MANGÁN(II)-OXID) 35 MG, JÓD (VÍZMENTES KALCIUM-JODÁT) 1,5 MG.

TÁPLÁLKOZÁSI ADALÉKANYAGOK:

  • KARNITIN 300 MG
  • TAURIN 100 MG
  • ANTIOXIDÁNSOKKAL

EGYÉB INFORMÁCIÓK:

Tárolja hűvös, száraz és lehetőleg sötét helyen.

Adatok
Gyártó
Puur Fit
Cikkszám
PFP2177
Tömeg
12 kg/db
Táplálkozási tanácsok
TESTTÖMEG NAPI TÁPLÁLÉK
10 - 25 kg 150 - 280 gr
25 - 35 kg 280 - 360 gr
35 - 45 kg 360 - 440 gr
45 - 60 kg 440 - 560 gr

Az etetési tanács kutyája normál energiaszükségletén alapul. A tényleges etetési mennyiséghez a kutya testállapota ad iránymutatást. Szükség esetén több vagy kevesebb táplálékot adhat, hogy kutyája optimális állapotban maradjon. A napi táplálékmennyiséget tanácsos két részre osztani. Ügyeljen arra, hogy elegendő friss ivóvizet biztosítson.