Csúcsminőségű kutya- és macskaeledel   |   Puur Fit Magyarországi Képviselet

Puur Fit Premium Felnőtt Csirke kistestű kutyáknak (12kg)
Puur Fit Premium Felnőtt Csirke kistestű kutyáknak (12kg)
25 590 Ft
(nettó: 20 150 Ft)

Puur Fit Premium Felnőtt Csirke kistestű kutyáknak (12kg)

Puur Fit Premium Felnőtt Csirke kistestű kutyáknak (12kg)
Puur Fit Premium Felnőtt Csirke kistestű kutyáknak (12kg)
Puur Fit Premium Felnőtt Csirke kistestű kutyáknak (12kg)

A Puur Fit Premium Felnőtt Csirke kistestű kutyáknak kifejezetten prémium minőségű, búzagluténmentes kutyatáp. Ezt a kiváló minőségű táplálékot kis testű kutyafajták számára fejlesztették ki. A táplálék összetevőiben kiemelkedik a 21% csirketartalom, ami hozzájárul a kutyák megfelelő izomtömegének és vitalitásának fenntartásához.

Javasolt életkor:
felnőtt
Javasolt méret:
kistestű
Fehérjeforrás:
csirke
Raktáron
25 590 Ft
(nettó: 20 150 Ft)
Részletek

Az összetevők között megtalálható a szárított csirke (21%), kukorica, rizs, baromfi zsír, árpa, répapép és szárított hal (2%). Ezek a kiváló minőségű összetevők gondosan kiválasztva és kombinálva biztosítják a kutyák teljes körű és kiegyensúlyozott táplálását. A Puur Fit kutyatáp támogatja az egészséges bőrt és a fényes szőrzetet, melyet a hozzáadott lazacolaj segít elérni. Az immunrendszer és az emésztőrendszer támogatása is fontos szempont a táp összetételében. Az analitikai összetevők között az 23% nyersfehérje és a 13% nyers olajok és zsírok kiemelendők. Ezek az összetevők energiát és izomtömeget biztosítanak a kutyáknak. A nyersrost (3%) és nyershamu (6,0%) támogatja az emésztést és az anyagcserét. Az adalékanyagok között találhatók az A-, C-, D3- és E-vitaminok, valamint a réz, cink, vas, mangán és jód. Ezek az esszenciális tápanyagok hozzájárulnak a kutyák általános egészségéhez és vitalitásához. A karnitin és taurin további támogatást nyújtanak a szív- és izomfunkciókhoz, míg az antioxidánsok extra védelmet nyújtanak a sejteknek és az egészséges öregedésnek.

A Puur Fit Premium Felnőtt Csirke kistestű kutyáknak kifejlesztett tápja prémium minőségű és kiegyensúlyozott táplálék, amely segíthet fenntartani kedvenced optimális egészségét és vitalitását.

ÖSSZETÉTEL:

SZÁRÍTOTT CSIRKE (21%), KUKORICA, RIZS, BAROMFI ZSÍR, ÁRPA, RÉPAPÉP, SZÁRÍTOTT HAL (2%), LAZACOLAJ, LENMAG, SZENTJÁNOSKENYÉR, ÉLESZTŐ, INULIN, VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK, GLÜKÓZAMIN, KONDROITIN.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:

NYERSFEHÉRJE 23,0%
NYERS OLAJ ÉS ZSÍR 13,0%
NYERSROST 3,0%
NYERSHAMU 6,0%
KÁLCIUM 1,4%
FOSZFOR 0,9%

 

ADALÉKANYAGOK (/KG):

A-VITAMIN (RETINIL-ACETÁT) 20 000 NE / IE, C-VITAMIN (ASZKORBINSAV) 70 MG, D3-VITAMIN (KOLEKALCIFEROL) 2000 NE / IE, E-VITAMIN (ALLRAC ALFA-TOKOFERIL-ACETÁT) 200 NE / IE, RÉZ (RÉZ-SZULFÁT-PENTAHIDRÁT) 5,0 MG, CINK (CINK-SZULFÁT, MONOHIDRÁT) 65 MG, VAS (VAS (II)-SZULFÁT, MONOHIDRÁT) 50 MG, MANGÁN (MANGÁN(II)-OXID) 35 MG, JÓD (VÍZMENTES KALCIUM-JODÁT) 1,5 MG.

TÁPLÁLKOZÁSI ADALÉKANYAGOK:

  • KARNITIN 300 MG
  • TAURIN 100 MG
  • ANTIOXIDÁNSOKKAL

EGYÉB INFORMÁCIÓK:

Tárolja hűvös, száraz és lehetőleg sötét helyen.

Adatok
Gyártó
Puur Fit
Cikkszám
PFP2139
Tömeg
12 kg/db
Táplálkozási tanácsok
TESTTÖMEG NAPI TÁPLÁLÉK
1 - 5 kg 60 - 120 gr
5 - 10 kg 120 - 170 gr
10 - 25 kg 170 - 300 gr

Az etetési tanács kutyája normál energiaszükségletén alapul. A tényleges etetési mennyiséghez a kutya testállapota ad iránymutatást. Szükség esetén több vagy kevesebb táplálékot adhat, hogy kutyája optimális állapotban maradjon. A napi táplálékmennyiséget tanácsos két részre osztani. Ügyeljen arra, hogy elegendő friss ivóvizet biztosítson.